7 грудня 2022 16:57

Сестра Роналду: "Значна частина португальського народу продовжує ображати Кріштіану і виявляти невдячність"

“Португалія перемогла. Дякую, боже. Засяяли нові таланти. Це неймовірно. Чи виграємо ми? Я думаю, що так! Уболівальники кричали "Роналду". Не тому, що Португалія вигравала... І не тільки це говорю. Весь світ дивився… Цікаво, чому? Я рада, що Португалія виграла... Я стільки разів бачила, як Португалія виграє. І навіть це не скасовує ницості значної частини португальського народу. І це неправильно, тому що вони продовжують лаятись, вони продовжують ображати і виявляти невдячність.


Дуже сумно через те, що я читаю і чую не тут, у Катарі, а у своїй країні, у його країні... Насправді сумно. А я цього хотіла б. Я дуже хотіла, щоб він повернувся додому, покинув збірну і сів поряд з нами, щоб ми могли його обійняти і сказати, що все добре, нагадати йому, чого він досяг, щоб він туди не поїхав більше. Ми досить страждали (вони ніколи не дізнаються, наскільки багато). Ти і твої діти не усвідомлюють, який ти великий.


Приходь до себе додому. Там тебе розуміють та приймають, як завжди. Де ти отримаєш усю подяку, а не невдячність. Дякую, Роналдо. Дякую, Дякую, Дякую, Дякую, Дякую. Я б так хотіла… Але що б ти не вирішив, ми з тобою. До смерті. Дякую», - написала Авейру в Інстаграмі.


У матчі 1/8 фіналу ЧС-2022 проти Швейцарії (6:1) Роналду вийшов на заміну на 74-й хвилині.