7 грудня 2022 13:45

"Барсі" цікавий Мартінеллі. Вінгера можуть купити влітку, якщо він не домовиться з "Арсеналом" про новий контракт

"Барселоні" цікавий лівий вінгер "Арсеналу" Габріел Мартінеллі.


Як пише Diario Sport, каталонський клуб уважно стежить за грою 21-річного футболіста на ЧС-2022 у складі збірної Бразилії. «Барса» спостерігала за ним і в ході цього сезону.

Діючий контракт Габріела з Арсеналом розрахований до літа 2024 року. Він може стати трансферною метою Барселони на літо, якщо не підпише нову угоду з лондонським клубом.


«Барселона» отримує дуже хороші відгуки про Мартінеллі, а також має повну інформацію про його дії щодо майбутнього. Синьо-гранатові вважають, що наступного літа потрібно буде посилити атаку, і шукають молодих гравців із міжнародним досвідом.


«Арсенал» намагається продовжити контракт із Мартінеллі, але про умови нової угоди домовитися поки що не вдається. Вінгер комфортно в Лондоні, все вказує на те, що він підпише новий контракт терміном на 4 роки, проте Мартінеллі знає про інтерес з боку «Барселони».


У каталонського клубу дуже добрі стосунки з оточенням гравця. «Барселона» чекає на розвиток ситуації. Якщо Мартінеллі не домовиться з «Арсеналом» про новий контракт, «Барселона» намагатиметься підписати гравця.


Цього сезону вінгер забив 5 голів і зробив 2 результативні передачі у 20 матчах за «Арсенал» у всіх турнірах. У складі Бразилії на ЧС-2022 він взяв участь у трьох матчах, вийшовши на заміну в іграх проти Сербії (2:0) та Південної Кореї (4:1), а також повністю відігравши матч із Камеруном (0:1).