6 грудня 2022 15:09

Вихованця "Динамо" мало: джерело розкрило дві позиції, які "Шахтар" посилюватиме цієї зими

Шахтар через напружену боротьбу за чемпіонство з Дніпром-1 і Динамо, а також протистояння з Ренном у стикових матчах Ліги Європи збирається посилити команду в найближче трансферне вікно.


Цими днями Шахтар оголосив про підписання правого захисника з Грузії Георгія Гочолейшвілі. Однак на цьому керівництво «гірників» зупинятись не збирається. Як повідомляє журналіст та коментатор Віктор Вацко, Шахтар має намір підписати виконавців на дві позиції лівого флангу.

«Наскільки я знаю, Шахтар шукає лівого захисника та вінгера. Я думаю, що насамперед лівого вінгера як опцію заміни Михайла Мудрика», – розповів Вацко в ефірі програми «Вацко Live».


Зазначимо, що цього сезону на лівому фланзі захисту Шахтаря переважно виступає колишній динамівець Богдан Михайличенко, орендований у бельгійського Андерлехта до кінця червня 2023 року. У його активі 17 матчів в УПЛ та Лізі чемпіонів (один гол та чотири асисти).


Також зліва в обороні головний тренер донеччан Ігор Йовічевич пробував номінальних правих захисників Лукаса Тейлора (один матч) та Юхима Коноплю (дві гри).


Щодо Мудрика, то лідер Шахтаря може вже взимку попрощатися з помаранчево-чорними та виїхати в АПЛ, де їм серйозно цікавиться лондонський Арсенал, готовий віддати за нього 40 мільйонів фунтів.