1 грудня 2022 13:22
1

"Кучер нецензурно вилаяв мене": болбой "Кривбасу" звинуватив головного тренера "Дніпра-1" і розповів про погрози

Минулого понеділка Кривбас у Кривому Розі зумів сенсаційно обіграти Дніпро-1 (2:1) та завдати сусідам по області першої поразки у поточному сезоні УПЛ.


Після матчу головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер був явно незадоволений діями болбоїв, які за словами наставника, не віддавали його гравцям м'ячі, тим самим допомагаючи Кривбасу тягнути час.


Почувши точку зору Кучера, криворізький клуб вирішив запросити хлопців на командну вечерю, на якій один із них Сергій Мілобог висловив свою точку зору на дії, що відбулися на полі.


«Майже весь матч вони ображали нас та вигукували нецензурні висловлювання. А в одному з моментів гравець Дніпра-1 Гуцуляк узагалі вирвав м'яч із рук. При цьому головний тренер дніпрян Олександр Кучер просто нецензурно вилаяв мене».


Вихованець Кривбасу в інтерв'ю клубній прес-службі також додав, що представники персоналу команди-суперника вигукували погрози з натяком на фізичну розправу, а захисник Дніпра-1 Габріель Гомес дозволив собі нецензурну лайку за те, що він кинув м'яч на підлогу, а не віддав його гравцю.


Дніпряни пішли на зимову паузу як лідер чемпіонату України. Команда Юрія Вернидуба другого грудня проведе перенесену гру сьомого туру із Чорноморцем.