22 листопада 2022 10:33

"Момент настає, розумієш?". Ромаріо звернувся до Неймара напередодні старту Бразилії на ЧС

Колишній футболіст збірної Бразилії Ромаріо звернувся до форварда національної команди Неймар напередодні старту бразильців на чемпіонаті світу 2022 року.


«Неймаре, момент настає, розумієш? Той, що відокремлює хлопчиків від чоловіків. І я знаю, що на даний момент ти, ймовірно, наслухався багато нісенітниці та критики від людей, чия робота полягає в тому, щоб висловлювати свою думку про чуже життя та кар'єру. Перше, що я хочу тобі сказати: я не збираюся бути розумником і розповідати, що ти маєш чи не повинен робити. Я, Ромаріо, чудово знаю, що ти відчуваєш. Порівняння, приниження та порожня критика можуть зашкодити такому освіченому гравцю, як ти. Але знай, ти приносиш людям радість, коли граєш. Ти страшенно гарний, бро!

Коли я розумію, що ти будеш на полі, моє серце спокійне. Тому що я знаю, що ти втілюєш дух і той футбол, який подобається всім бразильцям. Що ти будеш брати гру на себе, коли команда найбільше цього потребуватиме. Ніхто не заслуговує на виграти шостий чемпіонат світу з Бразилією більше, ніж ти", — написав Ромаріо в колонці на The Players' Tribune.