21 листопада 2022 10:21

Олександр ФІЛІППОВ: "У січні побачу, чи потрібний буду в "Сент-Трюйдені"

Український нападник Олександр Філіппов в інтерв’ю Sport Arena розповів про свої найближчі плани. У форварда закінчується орендна угода з Ригою і він повернеться в бельгійський Сент-Трюйден.


“Зараз вже настала відпустка. Тому є час трохи перевести дух і набратися сил. Контракт з Ригою в мене до 1 грудня. Тому в Ризі я навряд чи залишуся. Першого січня я вже маю бути в Бельгії. А там дивитимемося за ситуацією”.


“Якщо я не буду потрібен у Сент-Трюйдені, шукатиму нову команду, де я буду потрібен і де я отримуватиму стабільну ігрову практику, а також ставитиму перед собою максимальні завдання”, – розповів форвард.


“Ще не було жодних розмов ні з тренером, ні з директором. Тому вже після приїзду до Бельгії буде більш детальна інформація”.


“Намагаюся по можливості дивитися якнайбільше ігор УПЛ. Я радий, що в Україні є футбол, що грають. Тому приємно спостерігати за всіма хлопцями. Приємно, що у них є робота. Дякую нашим захисникам, дякую всім тим, хто захищає нашу землю. Дякую, що дають хлопцям можливість займатися улюбленою справою. Дякую ЗСУ, дякую всім тим, хто допомагає очищати нашу землю від ворогів”.


Філіппов перейшов в Ригу у лютому на правах оренди. Форвард зіграв 20 матчів за латвійський клуб у всіх турнірах у нинішньому сезоні, забив 3 голи та віддав 3 результативні передачі.


Філіппов став гравцем Сент-Трюйдена у 2020 році. Контракт форварда з бельгійським клубом розрахований до літа 2023 року.


Фото - ФК «Десна»