19 листопада 2022 09:41

Зінченко та аналіз його гри в "Арсеналі": в Англії пояснили плюси українця перед Тірні та видали аванс на майбутнє

Лондонський Арсенал займає лідируючі позиції в англійській Прем'єр-лізі завдяки деяким гарним літнім трансферам. Також минулого літа "каноніром" став український захисник Олександр Зінченко.


Команда Мікеля Артети пішла у перерву лідером АПЛ перед чемпіонатом світу завдяки кращому початку сезону в історії клубу. Навіть Манчестер Сіті не зміг наздогнати яскравих молодих лідерів Артети. "Городяни" відстають від Арсеналу на п'ять очок.

Авторитетне видання Goal зазначило, що проміжний успіх команді Артети принесли літні новачки, серед яких Олександр Зінченко.

«Зінченко виявився чудовим придбанням із Манчестер Сіті, хоча травма, на жаль, не дозволила йому виявити так сильно, як він міг би.

Коли він у формі, ви можете побачити, що саме він привносить у гру і чому Артета вважає за краще використовувати його в ролі лівого захисника, а не Кірана Тірні».

Також журналісти видання припускають, що у майбутньому Зінченко відіграє важливу роль для «канонірів».

«Він відновився після травми ікри перед самою перервою на чемпіонат світу і одразу ж був повернений Артетою до стартового складу.

Зінченко відіграватиме велику роль, коли сезон почне набирати обертів після перерви», – пише видання Goal.

Зінченко цього сезону провів за червоних дев'ять матчів у всіх турнірах, відзначившись одним асистом.

Нагадаємо, що Арсенал посідає перше місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 37 очок. Чемпіонат Англії поновиться 26 грудня.