17 листопада 2022 15:02

Невілл про інтерв'ю Роналду: "МЮ має розірвати контракт - інакше вони створять прецедент, після якого будь-який гравець зможе критикувати їх"

Гарі Невілл висловився про інтерв'ю Кріштіану Роналду.


Нападник Манчестер Юнайтед розкритикував власників клубу, його інфраструктуру, висловився про відсутність прогресу, а також заявив, що не поважає головного тренера Еріка тен Хага.


«Немає [у нього немає шляху назад], і я не думаю, що він хоче повернутися. Він не став би давати це інтерв'ю, якби хотів повернутися. Він знав, що це призведе до гучних заголовків і кінця його кар'єри в Манчестер Юнайтед.


Мені цікаво, що зробить «Манчестер Юнайтед», бо реальність така, що вони знають, що мають розірвати контракт із Кріштіану – інакше вони фактично створять прецедент, після якого будь-який гравець зможе критикувати їх у майбутньому.


Я згоден з деякими думками, висловленими Кріштіану, і багато фанати «Манчестер Юнайтед» погодяться з ними, але реальність така, що якщо ти є співробітником компанії і кажеш таке, твоя робота має припинитися, і «Манчестер Юнайтед» має зробити це в найближчі кілька днів.


Кріштіану, мабуть, теж цього хоче, але це не мало так закінчуватися. Вони могли б зібратися разом кілька тижнів тому та прокласти шлях через неспокійне море до берега. Але цього не сталося, обидві сторони фактично загнали себе у кут», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».