15 листопада 2022 17:37

"Потрібен детектив": Леоненко на прикладі ігор "Динамо" та СК "Дніпро-1" пояснив, що дратує його у чемпіонаті України

Минулої неділі Динамо провело домашній матч 13-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому розіграло нульову нічию з ковалівським Колосом.


Гра Динамо закінчувало зовсім у меншості після вилучення центрального захисника Дениса Попова, який отримав другу жовту картку на 68-й хвилині за небезпечний підкат проти Сергія М'якушка.

Проте відомий експерт Віктор Леоненко не зовсім зрозумів це вилучення, оскільки, за його словами, він мав проблеми з Інтернетом.


«У першому таймі нічого не було, на жаль. 69-та – дурна червона картка Попова. Дурна і для нього, і для судді, бо я не сказав би, що він небезпечно летів. Отримав другу [жовту] або відразу червону, не зрозуміло, якщо чесно. Як і з Інтернетом, він у нас гуляє».


Колишній нападник Динамо незадоволений тим фактом, що багато ігор УПЛ проводять одночасно. Наприклад, Леоненко не зміг подивитися матч Дніпра-1 проти Ворскли (1:1), який мав розпочатися на дві години раніше, то був затриманий через повітряну тривогу.

«Команди грають майже одночасно. Хотів подивитись Дніпро-1. Але його також треба десь шукати. Потрібен детектив, щоб подивитися футбол. Ми все для вболівальників робимо? Я маю на увазі телебачення», – задається іронічним питанням Леоненко в ефірі однойменного YouTube-каналу.