15 листопада 2022 17:27

Родріго: "Всі суперники грають з "Реалом" матч життя, але з іншими вони не такі активні"

Вінгер мадридського "Реала" Родріго прокоментував дві останні зустрічі команди в рамках іспанської Ла Ліги. У першій вершкові поступилися Райо Вальєкано з рахунком 2:3, а в іншій обіграли Кадіс 2:1.


«Поразка від «Райо Вальєкано» нас сильно зачепила. Ми абсолютно до цього не готові. Також суддівство не дозволило нам грати у свій футбол. І Вінісіус, і я постраждали від грубих фолів у останніх двох іграх, і шкода, що судді ніяк не втрутилися. Гравці суперників надто багато дозволяють собі. Я вже сказав, що те, що трапилося між мною та [гравцем «Кадіса»] Фалі Хіменесом — це ганьба, а судді на VAR навіть нічого не сказали. Гравець подивився на мене та вдарив, це не було звичайним інцидентом. Я тепер навіть не знаю, для чого потрібний VAR.


Але ми самокритичні, в обох зустрічах ми не надто були схожі на себе. Думаю, ми могли б всю ніч грати з Райо і все одно не виграти. Усі суперники з «Реалом» грають матч всього свого життя, але з іншими вони не такі активні. Така велич клубу, і ми приймаємо його. Ми до цього вже звикли», — наводить слова Родріго видання AS.