14 листопада 2022 15:11

Рюдігер сплатив операції для 11 дітей з клишоногою з Сьєрра-Леоне. Захисник "Реала" та Німеччини пожертвував суму преміальних за ЧС-2022

Антоніо Рюдігер пожертвував на благодійність преміальні за участь у чемпіонаті світу.


Захисник «Реала» та збірної Німеччини пожертвував суму, що дорівнює тій, яку, як він очікує, отримає за гру на турнірі. Футболіст профінансував складні та дорогі операції для 11 дітей із Сьєрра-Леоне – країни, де народилася його мати.

Гроші пішли на допомогу дітям із вродженою клишоногою. Люди з такою проблемою змушені все життя користуватися милицями, а в Сьєрра-Леоні вони зазнають соціальної стигматизації – діти часто стають об'єктами глузування в школі, а дорослим складно влаштуватися на роботу.


«Боляче бачити обставини, в яких ростуть діти у Сьєрра-Леоні. Під час операції деформація [стопи] усувається настільки, що пацієнти нарешті зможуть ходити і брати участь у громадському житті після кількох місяців подальшого лікування.

У Німеччині мені було надано можливості, в яких відмовлено багатьом людям у Сьєрра-Леоні. Я вдячний за ці можливості і дуже ціную привілейоване становище, в якому я перебуваю.

Допомагати тут – справа честі для мене. У майбутньому я хотів би реалізувати ще багато проектів у Сьєрра-Леоні разом зі своєю сім'єю», – сказав Рюдігер.