13 листопада 2022 11:05

"Леви" будуть сильнішими": Шацьких – про титул "Пахтакора" та Лігу чемпіонів АФК, в якій він може зіграти з Ребровим

Головний тренер Пахтакора, знаменитий екс-бомбардир Динамо, Максим Шацьких після перемоги своєї команди над Буденкором (2:0) в останньому турі чемпіонату Узбекистану підбив підсумки сезону, який став для нього чемпіонським.


Шацьких зазначив, що старт сезону для його команди видався складним, проте вже під час чемпіонату Пахтакор зміг набрати хід. Особливо команді вдалася кінцівка чемпіонату, де вона виграла п'ять матчів поспіль і в результаті в останньому турі все ж таки здобула титул.

«Підготовка до сезону не вдалася. Психічне та фізичне стан хлопців було незадовільним. Тому їм потрібен час, щоб зрозуміти вимоги. В останніх турах я зміг побачити той Пахтакор, який хотів. Леви будуть сильнішими, швидшими і кращими наступного сезону».

Також фахівець уже подумав про майбутні виступи своєї команди в Лізі чемпіонів АФК, куди команда здобула путівку, вигравши першість. Цікаво, що у цьому турнірі Пахтакор теоретично може зустрітися з Аль-Айном іншого екс-динамівця Сергія Реброва, який виступає в ОАЕ.

«До старту Ліги чемпіонів ще багато часу. Щоб гравці росли, у команді має бути здорова конкуренція. Нам потрібні два рівні гравці на кожній позиції. Тільки тоді ми зможемо розвиватися як команда», – цитує тренера офіційний сайт Пахтакора.

Зазначимо, що Шацьких та Ребров перетиналися до Динамо у сезонах 1999/2000, 2005/2006, а також 2006/2007. Цікаво, що обидва славні бомбардири забили по 123 голи в УПЛ, що досі є рекордом ліги.