12 листопада 2022 12:29

"Він спустився на Набережну Дніпра": Леоненко назвав антигероя матчу "Динамо" – "Олександрія"

Футбольний експерт Віктор Леоненко, аналізуючи матч Динамо з Олександрією (3:1) в УПЛ зазначив, що кияни під час поєдинку мали залишатися в меншості. На думку Леоненка, у такому разі результат поєдинку міг стати іншим.


Екс-футболіст вважає, що форвард Динамо Владислав Ванат мав отримати свою першу жовту картку ще на 6-й хвилині гри за фол в атаці на захисника Олександрії Владислава Бабогло.


«Здається впевнена перемога. Давайте я вам поставлю питання, і дуже серйозне. Я згоден, що Динамо заслужено перемогло. Може бути. Але давайте я вам просто скажу: Ванате, шоста хвилина – жовта картка».


Також Віктор Леоненко згадує ще два епізоди, де Ванат міг отримувати попередження ще у першому таймі. Особливо близький форвард киян був до «гірчичника» за грубу гру проти того самого Бабогло.


«Був фол, Ванат не те що поряд м'яч відкинув, а просто «пробив по воротах». Суддя не дав. На 25-й хвилині ще жовта для Ваната на Бабогло. Динамівці мали грати вдесятьох».

Зазначимо, що Ванат у цій грі все ж таки отримав попередження, правда сталося це вже у другому таймі.

Футбольний експерт знайшов і позитив у грі Динамо. Особливо він відзначив перший гол киян після класної комбінації між Циганковим та Буяльським. У цьому епізоді, на думку Леоненка, у складі Олександрії провалився Цуріков.