9 листопада 2022 21:13

Глава ПСЖ про слова Переса про матчі Надаля та Федерера: "Рафаель і Роджер не просили закриту лігу для найкращих. Не виправдовуйте свої невдачі гучними іменами"

Президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелайфі згадав легенди тенісу, говорячи про Суперліз Європи.


Як показала наша зустріч з A22 (компанією, що займається підтримкою та розвитком проекту Суперліги – прим.), надалі ми можемо побачити A23 або A24, новий бренд щороку. Деякі люди намагаються переписати історію та розділити футбол, користуючись рекламними презентаціями.

Щиро кажучи, після вчорашньої зустрічі мені їх стало шкода. Вони показали, що не розуміють футболу та його екосистеми.

Деякі ведуть розмову про Надаля та Федерера (президент «Реала» Флорентіно Перес заявляв, що «якби правила футболу застосовувалися до інших видів спорту, ми навряд чи побачили б хоча б три матчі між Надалем та Федерером за всі ці роки» – прим. Sports . ru). Я дещо розумію у тенісі, сам трохи грав.


Так от, дозвольте мені повідомити вам, що Рафаель і Роджер входять до кращих тенісистів в історії, але не тому, що постійно грали один з одним, а тому, що старанно працювали. Кожен матч був для них важливим – незалежно від місця суперника у рейтингу. Вони ніколи не просили створити закриту лігу для найкращих тенісистів. Вони захищали свою спортивну сім'ю. Будь ласка, не використовуйте гучні імена для виправдання своїх невдач», – сказав Аль-Хелайфі.