6 листопада 2022 22:53

"Я голос зірвав, але не докричався": Вернидуб лютує від поразки "Руху"

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб залишився незадоволеним грою своїх підопічних у поєдинку 11-го туру української Прем'єр-ліги з Рухом (1:2).

Кривбас вийшов уперед у грі проти Руху на початку другого тайму, щоправда, практично відразу ж пропустив від жовто-чорних два голи. Вернудуб залишився незадоволеним таким провалом.


«Враження від гри мають бути кращими, але зараз вони не дуже добрі. Спочатку матчу непогано грали як ми, так і Рух. Вони мали хороші моменти для взяття воріт, і у нас. Вийшов бійцівський матч, не без помилок, кожен хотів перемогти. За десять хвилин пропустили два голи зі стандартів – мені це важко коментувати».


Вернидуб вважає, що його команда неправильно оцінила ситуацію на полі після пропущених голів і почала робити кроси з флангів, а треба було грати в цей момент по-іншому.


«Я аж зірвав голос. Почали давати ці кроси з флангів. Цього не треба було робити. Я про це кричав, але не докричався до хлопців. Хоча кілька моментів ми все ж таки мали, тільки от не забили. Ми програли, є над чим працювати. Думатимемо, як це все змінити», – цитує Вернідуба клубна прес-служба.