6 листопада 2022 14:24

"Луческу може змусити його не йти на пенсію": у Румунії повідомили про можливий новий клуб тренера "Динамо"

Майбутнє головного тренера Динамо Мірчі Луческу залишається вкрай підвішеним через провал команди в Лізі Європи та нестабільних виступів у чемпіонаті України.


Нещодавно президент Динамо Ігор Суркіс впевнено заявив, що він не збирається розлучатися з Мірчею Луческу, незважаючи на невдачі в осінній частині сезону.


При цьому багато джерел повідомляють про можливий відхід Містера вже в грудні. При цьому сам Луческу зможе повернутись до роботи на батьківщині. У цьому впевнено румунське видання Sport, яке вважає, що 77-річний фахівець змусить не йти одіозного президента ФКСБ Джіджі Бекалі.


Власник бухарестського гранда розлютився після програшу Вест Хему в Лізі конференцій (0:3) та звання найгіршої команди турніру з двома очками та різницею м'ячів 3-18. При цьому головний тренер Ніколає Діке подав у відставку за два дні до матчу після програшу в Університеті (1:2).


64-річний бізнесмен у пориві емоцій заявив, що він зробить усе можливе, щоб повернути свої гроші та піти з команди. Бекалі також оголосив, що готовий продати будь-якого гравця із ФКСБ або навіть сам клуб, щоб повернути свої інвестиції.


Луческу раніше казав, що для нього ФКСБ – це той самий Стяуа, що й був раніше до судових розглядів та перейменування. Саме цим твердженням Містер підкорив Бекалі.


"Луческу може змусити Бекалі не йти на пенсію, якщо той погодиться перейти до ФКСБ", - пише видання.