3 листопада 2022 19:52

"Йовічевич показав, що "Шахтар" цього не вміє". Леоненко виніс вердикт "гірникам" та попередив екс-динамівця Михайличенка

Шахтар у вівторок розгромно програв Лейпцигу (0:4) у поєдинку шостого туру групової стадії Ліги чемпіонів. Команда Ігора Йовічевіча продовжить євровиступи у Лізі Європи.


Команда Марко Розе вкотре (як і в сезоні 2020/2021, коли його Боруссія Менхенгладбах обіграла Шахтар із загальним рахунком 0:10) не залишила шансів «гірникам» своїм пресингом та високим темпом гри.

Віктор Леоненко вважає, що Шахтар продемонстрував своє невміння грати в подібних умовах, при цьому самі донеччани не здатні чинити тиск на суперника.

«Йовічевич показав, що Шахтар не вміє пресингувати та піддавлювати, бо німці не пресингували, а піддавлювали і то не завжди. Шахтар небезпечного нічого не мав, на жаль».

Пройшовся експерт також по суддівських рішеннях, які були прихильні до захисника Шахтаря Богдана Михайличенка.

«Щодо Михайличенка. Ніхто не рахував? Три жовті міг дати суддя – пошкодував. Михайличенко має запам'ятати. У нашому чемпіонаті, швидше за все, не дали б, а тут на три награв. Тараса [Степаненка] теж пошкодував», – резюмував Леоненко в ефірі однойменного YouTube-каналу.

Зазначимо, що сьомого листопада відбудеться жеребкування стикових матчів Ліги Європи. Самі ігри відбудуться 16 та 23 лютого.