3 листопада 2022 17:48

"У Роналду 5 "Золотих м'ячів", не можна говорити йому вийти на 2 хвилини. Це принизливо, тен Хаг його не шанує". Футре про конфлікт у МЮ

Паулу Футре розкритикував Еріка тен Хага за ставлення до Кріштіана Роналда.


«Я вважаю, що тен Хаг не повинен так чинити. Я його поважаю, але Роналду – п'ятиразовий володар "Золотого м'яча". Не можна комусь подібне до нього говорити вийти на поле на дві хвилини. Не можна перетворювати все це на бардак.


Якщо Роналду відмовляється виходити на поле, то це скандал. Якщо погоджується – то приниження.

Якщо Роналду не все добре, то не потрібно взагалі його викликати на гру, нехай вдома залишається. А якщо це вже необхідно, то можна сказати Роналду: «Ти почнеш матч на лавці, але зіграєш двадцять хвилин». Але ж не дві ж!


Роналду п'ять разів отримував "Золотий м'яч", тренер не має права його так принижувати. Кріштіану правильно зробив, що пішов зі стадіону. Тренер його не шанує. Я повторюся, він намагався його принизити. Ви пам'ятаєте, що він після гри з "Манчестер Сіті" сказав? Що не випустив Роналду з поваги. Але за два тижні він захотів випустити його на пару хвилин.


Так не має бути. І навіть якби ми говорили зараз про Мессі, я був би тієї самої думки», – сказав колишній півзахисник збірної Португалії.