3 листопада 2022 12:30

Златан Ібрагімович: "Батькам Мбаппе краще заткнутися"

Нападник "Мілана" Златан Ібрагімович прокоментував поведінку форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе та його рішення залишитись у паризькій команді замість переходу до мадридського "Реала".


"Я не знайомий із Мбаппе особисто, але як гравець він фантастичний. Однак коли ти втрачаєш дисципліну, ти втрачаєш індивідуальність. Є причина, через яку Зідан — це Зідан. Мбаппе хоче наслідувати його? Він має хотіти прогресувати, не бути задоволеним.

Він ухвалив правильне рішення для Парижа, не для себе. Він створив ситуацію, за якої він важливіший, ніж клуб. І клуб дав йому всі можливості для цього. Але ти ніколи не можеш бути більшою за клуб. Коли дитина стає сильнішою, вона легко може заробляти гроші.

Причина у його батьках, адвокатах, агентах, тренерах. Проблема у них. Ти втрачаєш самодисципліну та самого себе. Наразі батьки нового покоління вважають, що самі стали зірками. Вони дають інтерв'ю. Але хто вони такі? Заткніться. Ваш син має працювати та бути дисциплінованим", — цитує Ібрагімовича Marca.

Мбаппе міг перейти в "Реал" перед початком цього сезону, але футболіст вирішив залишитися в ПСЖ. Восени з'явилася інформація, що француз незадоволений своїм поточним становищем та керівництвом паризького клубу та може покинути команду вже взимку.