3 листопада 2022 08:48

Артем ФРАНКОВ: "Динамо" у матчі з "Фенербахче" не цікавить нічого, окрім честі та преміальних"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч групового етапу Ліги Європи «Динамо» Київ – «Фенербахче».


- Киян у цьому матчі не цікавить нічого, окрім честі та преміальних – АЕК не випередити, бо динамівці поступаються йому за особистими зустрічами. Туркам же кров із носа треба зіграти в останньому турі не гірше за «Ренн», який підопічні Жорже Жезуша випереджають на один пункт по різниці м’ячів (з особистими зустрічами у них все рівно: «Фенер» відігрався і з 0:2, і з 0:3).

Зважаючи на те, що бретонці у паралельному матчі приймають кіпрський АЕК, є серйозна підозра, що завдання у них легше. Тому ми маємо право поставити найважливіше питання – а чи турки вистрибуватимуть зі штанів, щоб неодмінно перемогти українську команду, якщо це завдання виглядає не надто вирішуваним? Швидше, вони зіграють акуратно, і тільки якщо з Франції надійдуть обнадійливі звістки, можуть рвонути на десять тисяч як на п’ятсот.

У чемпіонатах обидва суперники зіграли впевнено. «Динамо» впоралося з «Кривбасом» 3:1, а «Фенер» у гостях прибрав «Істанбулспор» 5:2 з хет-триком Міші Батшуаї. Але зовнішня легкість перемоги азіатів не повинна дурити – четвертий та п’ятий м’ячі були забиті лише на останніх хвилинах.

Коффи на результат: 4,20 – 3,75 – 1,82

Моя ставка: тотал більше 3 за 2,35