1 листопада 2022 23:18

Ігор ЙОВИЧЕВИЧ: "Усі українські команди – герої зараз, як і українські солдати. Шкода, що "Динамо" не вдалося дати результат"

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовичевич наголосив на необхідності підтримувати усі українські команди у єврокубках.


– Перед попередніми матчами Ліги чемпіонів ігри «Шахтаря» в УПЛ переносились. Цього разу команда провела важкий поєдинок з «Олександрією». Як це впливає на підготовку до «Лейпцига»?


– В останньому турі ми з «Олександрією» були в однакових умовах, тож повітряна тривога вплинула на нас однаково, і ми не виправдовуватимемося. Маємо зробити висновки, щоб перемагати в наступних іграх. Можливо, тривога пішла нам на користь, адже ми знов увійшли до матчу та вирівняли гру. До вилучення мали достатньо моментів, але потім команді довелося показувати характер. «Олександрія» – гарна команда, і ми повинні це визнавати. Особисто за себе можу сказати, що нікому не сподобалося б переживати тривогу, оскільки ти не знаєш, що буде далі. Є невизначеність, і ти думаєш, що зараз може щось упасти, але також у голові думки про тактику і те, як обіграти супротивника.

Усі українські команди – герої зараз, як і українські солдати. Ми граємо на території України та б'ємося. Люди, котрі б'ються за нашу свободу, – фани наших команд. Усі представники країни у єврокубках уболівають один за одного, і я відчую підтримку цілої країни на завтрашньому матчі, так само буде на матчі «Дніпра-1». Хочеться, щоб усі команди більше вигравали та заробляли бали до спільної скарбнички. Шкода, що в «Динамо» не вийшло дати результат, проте, коли грає «Динамо», ми всі повинні вболівати за них, – сказав Йовичевич.