29 жовтня 2022 20:11

Володимир ШАРАН: "В роздягальні я сказав підопічним, що не можу дорікнути за поразку від "Ворскли"

Головний тренер "Минаю" Володимир Шаран на післяматчевій пресконференції поділився враженнями від поєдинку 10-го туру чемпіонату України проти "Ворскли" (0:2).


- Попри те, що "Ворскла" знаходилася нижче нас у турнірній таблиці, це не означає, що вона слабша за нас і що ми повинні були перемагати її чи грати внічию. Це збалансована команда, яка змінила свою тактику у двох останніх матчах, грала по-іншому. Та й люди там серйозні. Їхнє завдання – не боротьба за виживання, а єврокубки.


Вітаю Віктора Скрипника з цією перемогою, але в роздягальні я сказав своїм підопічним, що не можу дорікнути їм сьогодні. Ми грали добре у першому таймі, непогано діяли до другого пропущеного м’яча. Але нам не вистачає майстерності й класу на завершальній фазі атак. Над цим треба працювати. Ми пресингували, вигравали відбір, створювали моменти, але, на жаль, вдома не можемо забити. "Вересу" у попередньому матчі, який проходив в Минаї, забили, але не перемогли.


Загалом хлопці молодці. Ми сподіваємось, вони будуть рости. Але хочу, щоб вони розуміли, що обігравши "Металіст 1925" і показавши добру гру, не завжди треба орієнтуватися тільки на цей матч. Іноді треба грати простіше, і цього від футболістів ми і вимагаємо.