28 жовтня 2022 16:14

"Я б на місці Кучера не сміявся": Леоненко шокований епізодом із переможного матчу "Дніпра-1" за участю Довбика

У четвер Дніпро-1 мінімально обіграв Аполлон (1:0) у рамках п'ятого туру групового етапу Ліги конференцій. Перемога дозволила "спортклубівцям" достроково гарантувати собі євровесну.


Матч у Кошиці завершився перемогою Дніпра-1. Шалений удар Олександра Пихаленка змусив кіпрський Аполлон їхати з нулем очок та остаточною втратою шансів на друге місце у квартеті.


Відомий фахівець та експерт Віктор Леоненко в цілому залишився задоволений грою команди Олександра Кучера, проте екс-форвард Динамо не зміг пройти повз епізод, що трапився наприкінці зустрічі. Леоненко впевнений, що Дніпро-1 був зобов'язаний подвоювати рахунок.


«Момент на 91-й, коли Довбик був із м'ячем і половина Дніпра-1 бігла в атаку, четверо людей і не забити… Хлопці, я б, чесно кажучи, не сміявся на місці Кучера, бо мали мало не п'ятою [забивати]. Або взагалі запитати у трибун «як і хто має забити», а ледве вдарив Логінов».


Більше того, колишній футболіст вважає, що дніпряни мали розписатися у воротах кіпріотів у яскравому стилі.


«З одного боку, смішно, з іншого – треба було реально знущатися, а не просто забивати. Це єдине, що не тішило», – заявив Леоненко в ефірі однойменного YouTube-каналу.