28 жовтня 2022 09:41

Мусса Сіссоко подає до суду на Тhe Sun, яке звинуватило його у несплаті 60 тисяч фунтів за електроенергію

Британський таблоїд Тhe Sun повідомив, що півзахисник "Нанта" Мусса Сіссоко накопичив борг у 60 000 фунтів стерлінгів за електроенегрію у його квартирі вартістю 3 мільйони фунтів стерлінгів у Мейфері (престижний район у Лондоні).


Сіссоко, який грав в Англії з 2013 по 2022 рік за "Ньюксал", "Тоттенгем" і "Вотфорд", та його дружина Мерілу Сідібе виїхали з квартири на початку цього року, коли хавбек вирішив повернутися на батьківщину до Франції.


Тhe Sun стверджував, що компанія Yu Energy планує переслідувати його у Франції: "Він не може уникнути відповідальності".


Проте сам футболіст відкинув звинувачення, заявивши що подасть на журналістів до суду:


- Ви використали моє ім'я та зображення у справі, яка мене не стосується. Ви не перевірили свою інформацію, і це завдає особистої шкоди мені та моїй родині.

Через мого однофамільця ви написали неправдиву статтю? Добре, я подаю на вас скаргу, і правосуддя зробить свою справу. Не можна безкарно поливати брудом людей заради галасу. Наступного разу ви краще впораєтесь з роботою свого псевдоскандального журналіста, - написав Сіссоко у Твіттері.