26 жовтня 2022 18:27

"Прем'єр-ліга – найсміливіша ліга світу": президент "Вереса" закликав змінити регламент, щоб допустити глядачів на матчі

Фото - НК «Верес»


Президент Вереса Іван Надєїн звернувся до керівництва УАФ з проханням змінити регламент і допустити вболівальників на домашні матчі рівнян проти Шахтаря та Динамо.


30 вересня Верес провів перший матч після п'ятирічної перерви на домашньому стадіоні "Авангард", на якому завершився перший етап реконструкції.


Президент рівненського клубу Іван Надєїн звернувся з проханням до керівництва УАФ, про що розповів в інтерв'ю клубному ютуб-каналу. Верес хоче допустити вболівальників на трибуни у матчах проти Шахтаря та Динамо, які відбудуться у листопаді.


«Ми звернулися до УАФ та озвучили їм свою позицію. Наша пропозиція – давайте коригувати регламент відповідно до чинного законодавства. Надайте ці можливості на місця. І нехай клуб та місцева військова адміністрація приймають рішення про допуск уболівальників.


Ми розуміємо, що на нашому стадіоні і поряд є три укриття. До тисячі людей ми могли б розмістити на стадіоні із забезпеченням вимог безпеки. Бо УПЛ – це найсміливіша ліга світу», – сказав Надєїн.