22 жовтня 2022 23:03

Роналду варто було сказати собі влітку: "Їду до "Спортінга", граю на ЧС і прощаюся". Тепер – Америка, Китай, Дубай". Кассано про форварда МЮ

Екс-форвард «Реала» Антоніо Кассано розкритикував нападника Кріштіану Роналду.

«Потрібна самоповага та гідність, щоб сказати: «Все закінчено». Його агент та його оточення представляють Роналду як найкращого, але вони не розуміють, що він уже 3-4 роки не на цьому рівні. Він продовжуватиме забивати тисячами способів, але якщо говорити про переміщення по полю, він уже не справляється.


Йому слід минулого літа сказати самому собі: «Добре, я їду в «Спортінг», виступаю на чемпіонаті світу і прощаюся». Натомість він створює проблеми «Манчестер Юнайтед», команді, з якою він творив історію.

А потім ще й влаштовує такі уявлення – такі, що дозволити собі міг би я! До нього прикута увага всього світу, а він таке витворяє.

Йому треба їхати до Америки, Китаю, Дубаї. Він уже не вписується у нинішній футбол. Від його атлетизму майже нічого не лишилося. Йому треба підняти руку та сказати «вистачить». І я йому за це поаплодую», – сказав Кассано в ефірі Bobo TV.