22 жовтня 2022 15:20

Сунес про ситуацію навколо Роналду: "Тен Хаг і МЮ вистрілили собі в ногу. Подивіться, до чого клуб довів гравця, який вивів його на вершину"

Грем Сунесс висловився про ситуацію навколо Кріштіану Роналду.


Нагадаємо, нападник «Манчестер Юнайтед» залишив «Олд Траффорд», не чекаючи на завершення матчу з «Тоттенхемом». Після цього головний тренер манкуніанців Ерік тен Хаг вирішив не включати португальця до складу на гру проти «Челсі».


«Кріштіану Роналду опинився у неймовірно сумній ситуації. Ось гравець, який вивів «Манчестер Юнайтед» на вершину та забивав голи, які надовго залишаться в пам'яті – але подивіться, до чого цей клуб довів його.


Що ми побачили на «Олд Траффорд», коли команда грала з «Тоттенхемом» у середу: гравець був явно розгніваний, засмучений і глибоко розчарований – він застряг на лаві запасних, тоді як на полі були гравці, яких, як Кріштіану по праву вважає, він перевершує.


Для гравця з таким духом змагань це було мукою. Він ніколи не міг уявити, що зіткнеться з таким досвідом. Я маю сказати, що можу зрозуміти його почуття.


Це ситуація, повністю створена "Юнайтед". Проблема, яку їм просто не треба було створювати. Ерік тен Хаг прийняв кілька сміливих рішень, намагаючись прищепити дисципліну та єдність. Але як, на його думку, працюватиме ця ситуація з Роналду?


Як, на його думку, гравець відреагує на те, що його просять сісти на лаву запасних, пробігтися по брівці, розминаючись тільки для того, щоб залишитися зайвим і не вийти на поле, а камери фіксують його вираз обличчя?

Люди мають говорити лише про той матч проти «Тоттенхема», але натомість відбувається таке. Тен Хаг та «Юнайтед» вистрілили собі в ногу і анітрохи не зробили собі краще», – написав колишній півзахисник «Ліверпуля» у своїй колонці.