20 жовтня 2022 08:08

Морозюк не допоміг: Хацкевич вибив російську "Красаву" українського тренера з Кубка Кіпру в драматичному матчі

Карміотіса під керівництвом Олександра Хацкевича у 1/16 фіналу Кубка Кіпру здолала Іпсонас Миколу Цимбала, у складі якого виступають Микола Морозюк та Євген Будник, з рахунком 3:2.


На 11-й хвилині зустрічі рахунок у матчі відкрив гравець Іпсонаса (колишній ФК Красава) Карашкаускас. Але на кінець першої половини матчу Кулібалі рахунок зрівняв, а на початку другого тайму вивів підопічних Хацкевича вперед.

Проте вже за хвилину забив Леко і повернув нічийний рахунок. Хацкевич все ж таки зумів вивести Карміотісу до 1/8 фіналу Кубка Кіпру. Його підопічні вирвали перемогу над Іпсонасом на 85-й хвилині зустрічі завдяки голу Ель-Аллуші.

Зазначимо, що Іпсонас очолює колишній головний тренер Миная Микола Цимбал.

Іпсонас йде на передостанньому місці у другій лізі Кіпру (одна перемога при чотирьох поразках), а команда білоруського фахівця на 11 місці в елітному дивізіоні.

До початку повномасштабної війни в Україні футбольний клуб Красава виступав у третьому російському дивізіоні. Власник клубу Євген Савін навесні випустив відео за участю відомих українських футболістів, в якому засудив дії держави-агресора, після чого залишив Росію і переїхав на Кіпр.