15 жовтня 2022 08:47

Андер Еррера: "Деякі журналісти зневажають Роналду та Мессі, але ми повинні подякувати їм за все, що вони дали футболу"

Півзахисник «Атлетика» Андер Еррера поділився думками про Кріштіана Роналда і Ліонела Мессі.


«Якщо у вас є гравець, який забиває 24-25 голів за минулий сезон, як ви можете сказати, що цей футболіст не для команди? Найкращий бомбардир команди серед найкращих у Європі. Напевно, Роналду не збирається забивати 50 голів щосезону, але він все ще бореться, забиває, піклується про себе щодня, працює на кожному тренуванні. Поважаю його.


Тепер потрібно контролювати його рівень енергії з погляду тренувань та матчів. Його не можна змусити грати у кожному матчі сезону. Він потрібний готовим у важливих матчах. Є одна річ, яка не бреше – статистика. І Роналду завжди бореться, забиває, біжить, бере на себе відповідальність. Я не можу критикувати Кріштіану та Мессі. Звичайно, всі будуть говорити про них, тому що вони, ймовірно, два найкращі гравці в історії футболу.

Я мріяв грати з Мессі, тренуватись з ним. Після того, як я особисто познайомився з Мессі, факти виявилися кращими, ніж очікування. Він завжди намагається допомогти команді, поважає всіх, він найкращий гравець в історії. І він скромний.


Для всіх фанів МЮ було чудово, що Роналду повернувся. Він знову забиває, грає там, де все почалося.

Іноді бачу, як деякі газети чи журналісти нехтують цими двома легендами футболу. Ми маємо подякувати їм за все, що вони дали футболу для нас, для фанатів. Ті Класіко, коли вони грали один проти одного. Ми повинні подякувати їм за те, що вони зробили і що вони все ще роблять», – сказав Еррера.