11 жовтня 2022 08:42

Наркоторговці захопили покинутий будинок екс-гравця "Арсеналу" вартістю €3,5 млн

39-річний колишній англійський хавбек лондонського «Арсеналу» та «Ліверпуля» Джермейн Пеннант виявився вплутаним у скандал через те, що в особняку, що належить йому, виявили велику кількість марихуани, яка вирощувалась там. Про це повідомляє Daily Mail.


Розкішний будинок із п'ятьма спальнями був куплений Пеннантом у 2006 році, коли він приєднався до «Ліверпуля», він прожив там три роки, перш ніж перейти до іспанської «Сарагоси». Він віддав цей будинок в оренду майже на 10 років, оскільки за свою футбольну кар'єру кілька разів переїжджав, зокрема до Індії та Сінгапуру, перш ніж остаточно пішов із футболу у 2017 році. При цьому будинок пустував з 2020 року після того, як 39-річний Пеннант розлучився зі своєю тодішньою партнеркою 32-річною Еліс Гудвін. Місцеві наркодилери підозрюються в тому, що вони переїхали в будинок і перетворили власність Пеннанта на прибуткову ферму з вирощування канабісу. При цьому сам футболіст навіть не підозрював, що минулі орендарі просто покинули його порожній будинок.


І це не перший випадок, коли футболіст відмовляється від дорогої покупки. У 2011 році він зовсім забув, що він має дорогий Porsche, після того як залишив його на п'ять місяців на залізничному вокзалі Сарагоси в Іспанії з ключами на сидінні.