7 жовтня 2022 09:50

Матч "Хімнасія" – "Бока" зупинили через масові заворушення. Одна людина загинула внаслідок зіткнень за участю поліції, 3 - у тяжкому стані

57-річний чоловік загинув внаслідок зіткнень, через які було зупинено матч чемпіонату Аргентини між «Хімнасією» та «Бокою Хуніорс».


Повідомляється, що він помер від серцевого нападу. За попередньою версією 57-річний Сесар Регейро втратив рівновагу на виході з арени. Його намагалися реанімувати ще на стадіоні, але чоловік помер у кареті швидкою дорогою до лікарні.


Ще 3 людей було госпіталізовано у тяжкому стані внаслідок зіткнень за участю поліції, яка застосовувала сльозогінний газ та пістолети з гумовими кулями.

Всього «Хімнасія» повідомила про 8 випадків легких ушкоджень, серед яких є вивих плеча, поранення голови, 3 ушкодження гумовими кулями та одне – внаслідок кидка каменем у щелепу.


TyC Sports інформує, що 3 пострілами гумовими кулями поліцейський поранив їхнього оператора.

Зазначається, що на матч було продано більше квитків, аніж вміщує стадіон. Його призупинили через 9 хвилин після початку в результаті масових заворушень, що почалися, і подальшого використання сльозогінного газу.


Нагадаємо, що на початку жовтня в Індонезії щонайменше 174 особи загинули через заворушення на полі.