6 жовтня 2022 08:50

Хто такий Довник? Тренер "Вадуца" не зміг вимовити прізвище лідера "Дніпра-1"

Головний тренер Вадуца Алессандро Манджаратті на передматчевій прес-конференції виділив гравця збірної України Артема Довбика серед усіх футболістів Дніпра-1. Щоправда, не обійшлося без казусу наставника ліхтенштейнської команди.


У четвер, 6 жовтня, Дніпро-1 зіграє матч третього туру Ліги конференцій проти ліхтенштейнського Вадуца, який виступає на другому за силою швейцарському дивізіоні.

На прес-конференції журналісти поцікавилися у наставника Вадуца, кого із футболістів Дніпра-1 він може виділити. Відповідаючи на це запитання, Манджаратті назвав основного форварда дніпрян, але його прізвище, схоже, ще до ладу не запам'ятав.

«Так, я бачив матчі Дніпра-1 у Лізі конференцій та у чемпіонаті. Ключовим гравцем вважаю №7, здається, його прізвище Довник. Він грає за національну збірну, дуже сильний фізично та технічно, швидкий. Він добрий гравець, і я думаю, ми почуємо про нього наступного року в Європі».

Нагадаємо, після двох зіграних матчів посідає другий рядок у турнірній таблиці групи Е, а Вадуц замикає квартет, маючи у своєму активі один пункт.


Фото - СК "Дніпро-1"