2 жовтня 2022 14:57

"Барса" може продати Гризманна за 20 млн євро і хоче домовитися з "Атлетико" до ЧС-2022

«Барселона» хоче домовитися з «Атлетіко» щодо Антуана Гризманна до ЧС-2022.

Наразі каталонський клуб вибудовує плани на наступний сезон. Керівництво «Барси» думає про адаптацію складу до нинішніх реалій. У цьому дуже важливу роль відіграє майбутнє Гризманна, який гратиме за «Атлетико» на правах оренди до 30 червня 2023 року.


Гризман не входить у плани «Барселони» на наступний сезон, пише Mundo Deportivo.

На даний момент велика ймовірність того, що Антуан повернеться до «Барселони» після закінчення терміну оренди в «Атлетіко». Це не стане проблемою зі спортивної точки зору, але принесе «Барсі» фінансові складнощі, оскільки у Гризманна дуже висока зарплата, а клубу необхідно знижувати зарплатню.


Щоб не вирішувати цієї проблеми влітку, «Барселона» хоче домовитися з «Атлетико» про умови викупу Грізманна вже зараз. У угоді між клубами прописано опцію викупу за 40 млн євро у разі, якщо форвард проведе на полі певну кількість часу. Мадридський клуб не хоче стільки платити, а тому Грізманн у 8 із 9 матчів сезону з'явився на полі після 60-ї хвилини.


"Барса" хоче вирішити це питання мирним шляхом, хоч і вважає, що вже зараз має право на отримання 40 млн євро. Однак у клубі визнають, що деякі пункти контракту можна інтерпретувати на користь "Атлетіко".


Ймовірно, "Барса" погодиться продати Гризманна за 20 млн євро - стільки і готовий заплатити "Атлетіко". Його звільнення дозволить синьо-гранатовим заощадити 21 млн євро зарплати француза. Вирішити питання про продаж футболіста "Барса" хоче до початку ЧС-2022.