26 вересня 2022 22:03

Кака: "З появою Ліги націй пiденноамериканські збірні більше не можуть грати товариські матчі з топ-командами Європи"

Колишній гравець збірної Бразилії Кака поділився думками щодо ЧС-2022.


- Команда з Південної Америки не вигравала чемпіонат світу з 2002 року, коли ви брали титул. Чи зможе Бразилія чи Аргентина перервати цю смугу цього року?


- Сподіваюся, але європейський футбол – дуже добрий рівень. У нас також є недолік, який полягає в тому, що з появою Ліги націй ми більше не можемо грати товариські матчі проти топ-команд Європи, і це робить нас менш конкурентоспроможними, тому що в Південній Америці Бразилія виграє майже кожен матч.


Це ускладнює розвиток національної команди, хоча це правда, що обидві команди дуже добре виступають на чемпіонаті світу та мають відмінних гравців.


Мені дуже подобається ця команда Аргентини, вони дуже зрілі та мають хорошого тренера. Одним словом, і Бразилія, і Аргентина мають великі шанси виграти цей чемпіонат світу.


– Які команди можуть завадити Бразилії та Аргентині у Катарі?


- Насамперед Франція, яка є відмінним суперником, оскільки вона має фантастичних гравців і є чинним чемпіоном, хоча Іспанія та Німеччина також є відмінними суперниками.


Треба стежити за Португалією, яка має гарну команду, хоча нам треба почекати і подивитися, в якій формі приїде Роналду. А ще є Бельгія, яка звичайно вилітає, незважаючи на те, що має відмінну команду, - сказав Кака.