18 вересня 2022 17:00
3

Сергій КРИВЦОВ: "Автомат лише у комп'ютерних іграх тримав, гадаю, футбольними справами зробимо для країни більше"

Захисник «Шахтаря» та збірної України Сергій Кривцов в інтерв’ю Tribuna.com розповів про важливість публічних меседжів футболістів на міжнародній арені.


«Було багато статей в інтернеті, чому футболісти виїжджають за кордон, якщо вони військовозобов’язані. Та я зараз розумію, що всі спортсмени, які якось можуть прославити Україну, показати, що, не дивлячись на те, що зараз триває війна, ми можемо грати у футбол.


Ми розказуємо людям, що відбувається в нашій країні. І з цієї точки зору це зараз дуже важливо. Тому ми готові їздити на 1000-2000 кілометрів і витрачати час на дорогу, щоб 2-3 людини дізнались, що у нас коїться в країні.


Я, наприклад, автомат тільки в комп’ютерних іграх тримав. Думаю, футбольними справами ми для країни зробимо більше», - зазначив Кривцов.

Мовчав би Кривцов. Коли цей кривоногий з м'ячем, но тиск підіймається до кризових значень. Ні техники, ні пасу, ни прийому, ні вибору позиції, просто нічого в нього нема, але він каже, що на футбольному полі зробить більше.... мде)
Так,звичайно,заради свого комфорту,ви понавчались давати "гарнi" обiцянки.Але на футбольному полi ми бачимо зворотнiй ефект.Особливо ми бачимо,як "мажорики" зi Славетного Динамо прославляють Україну.Вболiваю за Динамо вже 45-ть рокiв,але такої "майстерностi" гравцiв не було нiколи.Чесно кажучи,щемить серце за таке бляд..во i не видно кiнця i краю.Балаболи при "коритi",повелителi тату-салонiв та iнстаграмiв...
Сховати
Vitalkafoot, Колись футболом хлопчаки "хворіли" не лише у дитинстві, а з цим аззартом грали і у професійному рівні і не було зневажливого ставлення до інших гравців. Теперешні гравці, це більше пафос, бо з цим відчуттям, що він грає в кращій команді України, висока умовно зарплатня уже зараз по відношенню до інших клубів, він зростає і стає менш вибагливим до себе. А головне майже всі вони високо себе несуть, немов вони "Боги" в футболі України, я в Динамо, а всі інші нижче них. Ось с цим вони зростають, а далі все.... Все це добре видно, якщо зі сторони спостерігати за людськими якостями гравців, за ігровими, навіть у дитячому віці. Так, в них талант великий є, але ось це "високо нести голову" все ламає... у більшості.