16 вересня 2022 08:31
1

"Наш клуб шукає посилення на кілька позицій": Гусєв розповів про трансферну кампанію "Динамо"

Асистент головного тренера київського Динамо Олег Гусєв розповів про те, які позиції планують посилити у столичному клубі до закриття трансферного вікна.


Динамо охопило епідемію травм. Через різні пошкодження у лазареті київського клубу виявилися голкіпери Георгій Бущан та Руслан Нещерет, захисник Денис Попов та півзахисник Микола Шапаренко.


Олег Гусєв, який є помічником головного тренера Динамо Мірчі Луческу, в ефірі MEGOGO розповів про потенційне посилення команди.


«Наш клуб зараз шукає не лише нападника. Розглядаємо посилення та інші позиції. Але зараз така ситуація у країні, що ніхто не хоче до нас їхати. Але пошуки ведуться», – сказав Гусєв.

Динамо не змогло пробитися на групову стадію Ліги чемпіонів, поступившись у раунді плей-офф португальській Бенфікі. У перших двох турах УПЛ кияни програли Дніпру-1 та Зорі, пропустивши шість м'ячів, а у стартовому матчі Ліги Європи не втримали нічию на полі Фенербахче.


Гусєв вважає, що міжнародна пауза на матчі збірних допоможе "Динамо" повернутися на переможний шлях.


«Було багато негативних результатів. Після сьогоднішньої гри ми зберемося в Києві, відпочинемо, потренуємося і в останні два місяці цього року гратимемо краще», – додав Гусєв.

Да ти шо. Суркіс мабуть не хоче вилітити до першої ліги.
Наче і не багато іноземців пішло з команди, а грають наче в перший раз зібралися разом.