15 вересня 2022 08:25
2

Готуйте ваші гроші: інсайдер Романо у захваті від гри Мудрика у матчі з "Селтіком"

Вінгер Шахтаря та збірної України Міхаліл Мудрик допоміг команді Ігора Йовічевича набрати важливі очки у поєдинку другого туру Ліги чемпіонів проти Селтіка (1:1).


21-річний футболіст своїм голом приніс українській команді коштовне очко у скарбничку команди Ігора Йовічевіча. Під враженнями від гри Мудрика у сьогоднішньому матчі залишився інсайдер Фабріціо Романо.


Журналіст красномовно відреагував на перформанс Мудрика у матчі із Селтіком, який напевно додав трансферної вартості українському суперталанту.


Додамо, що Шахтар розраховує виручити за 21-річного вихованця академії гірників щонайменше 50 мільйонів євро. Влітку Михайла активно сватали в Арсенал, Байєр, Ніццу Евертон та інші клуби.

Додамо, що 21-річний вінгер взяв участь у шести матчах Шахтаря у всіх турнірах, у яких відзначився двома голами та чотирма асистами.

Контракт Михайла із Шахтарем діє до кінця 2026 року, а портал Transfermarkt оцінює гравця у 15 мільйонів євро.

Инсайдеру Фабрицио, Шахтер кинул денюжку. Тогда понятно.
Це ж Мудрик обрізався, коли Селтік забивав? Тоді так, у захваті...
Насправді хорошо забив теж, але техніки там особливої немає. Дали пас у вільну зону і він хорошо реалізував вихід. Там вина правого захисника Селтіка, який банально втратив позицію. І опорника, який дав без перепон віддати пас.

А сподобався реально Абада. Ми ж могли його підписати. За ті 10 хвилин на полі, які провів ізраїльтянин, він створив набагато більше гострих моментів, ніж Мудрик за весь матч. Саме створив за рахунок футбольного інтелекту і техніки.