8 вересня 2022 17:46

Тухель був незадоволений трансферами "Челсі". Він хотів бачити в клубі де Лігта та Рафінью

Однією з причин розладу між Томасом Тухелем та керівництвом «Челсі» стали трансфери клубу.


Журналіст Фабриціо Романо розповів, що тренер дуже хоче бачити у складі команди вінгера Рафінью Діаса. Тодд Боелі домовився з «Лідсом» про трансфер, проте не зміг переконати гравця, і він перейшов до «Барселони».


Пріоритетним варіантом Тухеля до центру оборони був захисник Маттейс де Лігт. Його тренер хотів використати у парі з Уеслі Фофана. Тухель вважав, що «Челсі» змарнував час у переговорах з «Ювентусом» про трансфер де Лігта, а тому «Баварія» випередила лондонський клуб і підписала цього гравця.


А Тодд Боелі був незадоволений ситуацією навколо деяких гравців «Челсі». Зокрема це стосується Хакіма Зієша. Гравець міг покинути клуб під час літнього трансферного вікна – «Челсі» вів переговори з Аяксом. Попри це Тухель випустив Хакіма, який не був повністю готовий, на матч із загребським «Динамо».


Також у Боелі та Тухеля були розбіжності у зв'язку з бажанням співвласника «Челсі» підписати Кріштіану Роналду. Тренер відмовився від варіанта з підписанням форварда "Манчестер Юнайтед", оскільки хотів бачити у команді нападника іншого типу.