6 вересня 2022 10:56

Агент Рюдігера: "Колишні боси "Челсі" не докладали зусиль, щоб утримати гравця. Йому дали контракт у 2 рази менше, ніж у Лукаку"

Агент Тоні Рюдігера розкритикував керівництво "Челсі" після переходу гравця в "Реал".


Відхід захисника з лондонського клубу на правах вільного агента Саїф Рубі обговорив у студії Talk Sport із провідним Саймоном Джорданом.


– Наш шановний друг Саймон Джордан, який зараз сидить переді мною, у квітні прийшов у це шоу та дав коментар про ситуацію з контрактом Рюдігера. Це одна з причин, через яку я прийшов сюди.


Він сказав, що Рюдігер дуже жадібний, тому що в новому клубі отримає 10 млн фунтів підписного бонусу, а його радники також отримають 10 млн фунтів.


– Я так казав? Чи я повторив інформацію, написану десь ще?


- Давайте розберемо це по поличках. 10 млн. фунтів підписного бонусу зазвичай розподіляються на весь термін контракту. Угода діє чотири роки, тому це 40 тисяч фунтів на тиждень.

Друге. Припустімо, що ви переказували відомості, які десь прочитали, але ви назвали суму в 10 млн фунтів. Припустимо, це 10-15 млн. фунтів. Антоніо Рюдігер був одним із найкращих, якщо не найкращим, захисником світу та Прем'єр-ліги. З цієї причини Карло Анчелотті захотів бачити його у «Реалі». Скільки зараз коштують центральні захисники топ-рівню?


- Я не знаю. Я не знаю, чи хочете ви, щоб ця розмова йшла в тому руслі, яке ви задаєте йому, або в тому, яке я хотів би дати йому. Контекст, який для мене був би кращим, такий: мені здається, що такі люди, як ви, наживаються на переході гравця вільним агентом. Це просто вигідніше, ніж прихильність до клубу та підписання нового контракту.


- А що, якщо я скажу вам, що колишнє керівництво «Челсі» практично не докладало зусиль, щоб утримати гравця? Тоді Тоні був би радий залишитись і в майбутньому, можливо, стати капітаном команди. Йому запропонували контракт із зарплатою вдвічі менше, ніж у Ромелу Лукаку. А ви кажете про торг, – сказав Рубі.