5 вересня 2022 11:03

"Вукоєвич летить з командою до Стамбула": Чохонелідзе прокоментував можливий відхід хорвата з "Динамо" до "Осієка"

Ексклюзивний коментар генерального директора київського клубу щодо найближчого майбутнього хорватського асистента Мірчі Луческу, якому пророкують повернення на батьківщину.


У хорватській пресі з'явилася інформація про те, що асистент головного тренера Динамо Огнен Вукоєвич найближчим часом очолить Осієк, а матч із Фенербахче 8 вересня стане для нього останнім у київському клубі.

За консультацією з цього питання FanDay звернувся до генерального директора біло-синіх. Цей дзвінок застав Резо Чохонелідзе на шляху на тренування першої команди киян.

"Завтра напишуть, що я чи Костюк очолимо московське Динамо"

– Резо Шотаєвич, хорватські джерела пишуть, що помічник Мірчі Луческу Огнен Вукоєвич найближчим часом стане головним тренером Осієка. Чи це правда?

– Ні. Він продовжує виконувати свої обов'язки у тренерському штабі Динамо. Зараз він разом із командою готується до поїздки до Стамбула на матч Ліги Європи з Фенербахче.

– Тобто Вукоєвич продовжить працювати у вашому клубі?

- Звісно. Він полетить з Динамо до Стамбула, а потім – до Кракова. Що буде далі, я не знаю. Не треба вірити усьому, що пишуть в інтернеті. Завтра напишуть, що я чи Костюк очолимо московське Динамо. І цьому, чи що, вірити?

– Чи плануються якісь інші зміни у тренерському штабі Динамо?

– Це вирішувати не мені, а Мірчі Луческу та Ігорю Суркісу.

“Кого продавати? Динамо, навпаки, потрібні футболісти"

– Трансферне вікно в Україні відчинено до 22 вересня. Ваш клуб планує якісь трансфери на вихід найближчим часом?

– Кого продавати? Нам, навпаки, потрібні футболісти. Україна відрізняється від інших європейських держав. Ми переживаємо складний час. Українці гинуть на війні

- Можливо, варто чекати на підписання нових гравців?

– Наші новачки – це наші вихованці. Мало іноземців хочуть їхати до країни, де йде війна.