4 вересня 2022 08:45

Історичний результат. Левандовськи - автор гольового досягнення в Ла Лізі

34-річний форвард Роберт Левандовски став автором одного голу в матчі 4-го туру іспанського чемпіонату «Севілья» - «Барселона» (0:3), який, нагадаємо, відбувся увечері у суботу, 3 вересня. Вразивши ворота господарів арени «Рамон Санчес Пісхуан», поляк довів рахунок своїм голам у новому сезоні Прімери до п'яти.


З таким показником Левандовски повторив досягнення Кріштіану Роналду (екс-«Реал» Мадрид) та Радамеля Фалькао (екс-«Атлетіко» Мадрид), які раніше також забивали у чотирьох стартових турах.

Джерело стверджує, що це єдині футболісти у XXI столітті, які забивали стільки голів у перших чотирьох матчах чемпіонату Іспанії.

Роберт Левандовски, який минулого літа перейшов до «Барселони» з «Баварії», у матчі 2-го туру чемпіонату Іспанії забив два голи «Реалу Сосьєдад» (4:1), потім також відзначився дублем у грі з «Вальяодолідом» (4:0), а тепер вразив один раз ворота «Севільї».

Каталонська команда у таблиці іспанського чемпіонату посідає 2 місце, маючи в активі 10 очок. Лідирує мадридський «Реал», який має 12 пунктів.