1 вересня 2022 10:07

Галтьє оцінив внесок Мессі, Неймара та Мбаппе у перемогу ПСЖ над "Тулузою"

Головний тренер «ПСЖ» Крістоф Галтьє коротко підбив підсумки матчу п'ятого туру Ліги 1 з «Тулузою». Парижани перемогли на виїзді, забивши у ворота суперника три м'ячі.


«Ця перемога важлива, оскільки три дні тому ми втратили два очки із «Монако». У нас стартувала низка матчів, що йдуть поспіль, і ми знали, що з «Тулузою» буде складно. Це чудова, добре організована команда. Проте ми діяли дуже ретельно і серйозно, створили багато гольових моментів.


Лео віддав дві результативні передачі, Неймар забив свій 109-й м'яч за клуб, Кіліан відзначився голом. У цьому матчі ми мали багато сприятливих ситуацій. Так, на старті гри були певні складнощі у захисті, але потім ми дуже добре попрацювали та підняли цей аспект до необхідного рівня.


Повели 2:0, потім зробили заміни, щоб поберегти деяких гравців через графік, що трохи позначилося на команді. І зміна формації, коли я вирішив перейти на іншу систему, теж зайняла кілька хвилин, але далі ми виглядали набагато солідніше і більше контролювали гру. Перемоги даються нелегко, і я хочу привітати гравців з тим, чого вони здобули», – наводить слова Галтьє офіційний сайт «ПСЖ».