20 серпня 2022 16:53
2

Гасперіні про Малиновського: "Аталанта" шукає гравця, який може забити більше 6 голів за сезон"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Аталанти Джан П’єро Гасперіні прокоментував потенційний трансфер півзахисника Руслана Малтновського. За словами наставника, українець не повністю вписується в ігрову модель команди.


“Це правильно, що Аталанта шукає гравця, який може забити більше 6 голів за сезон. Він дуже добре адаптувався, але, природно, ми шукаємо на ринку футболістів, які більше пасують до нашого стилю гри”.

Раніше повідомлялося, що наприкінці липня між тренером та півзахисником стався конфлікт. Українець посварився з Гасперіні наприкінці спарингу з Ньюкаслом (0:1).

Раніше стало відомо, що до боротьби за Малиновського включився французький Марсель. Ноттінгем Форест пропонував за українця 15 мільйонів євро, проте сума не влаштувала Аталанту, а сам хавбек вважає за краще перейти до іменитішого клубу.

Також повідомлялося, що головним претендентом на Малиновського став Тоттенхем. Шпори пропонують варіант оренди півзахисника із можливістю або зобов’язанням викупу наступного року.

Малиновський забив 10 голів за Аталанту у всіх турнірах минулого сезону, серед них 6 – у Серії А. Також українець відзначився 7 гольовими передачами у 41 матчі Бергамасків.
Дід їбанувся. Мокшанчук ваше все ;) Good luck
Сховати
Sergio, Мокшанчук в аренде в Торино)