15 серпня 2022 11:47

Невіл про МЮ та Глейзерів: "Коли бізнес руйнується, це вина власників. У них в руках клуб, про який вони поняття не мають"

Гарі Невілл жорстко критикував власників «Манчестер Юнайтед» – родину Глейзерів.

«Всі ці гравці, тренер, спортивний відділ і новий гендир отримають гарну прочуханку. Але є одна сім'я там, в Америці, яка дозволяє своїм співробітникам брати на себе всі удари, і це не можна пробачити.


Джоел Глейзер повинен сісти на літак, прилетіти до Манчестера і почати відводити проблеми подалі від клубу. Він повинен розповісти всім, який у нього, чорт забирай, план щодо цього клубу. Що він робить?


Скільки ми сидітимемо тут і говоритимемо, що гравцям не вистачає лідерства, характеру? Ці гравці довели, що не справляються, тож «МЮ» треба було добре попрацювати на трансферному ринку. Вони цього не зробили.


Коли бізнес руйнується, коли показники не виконуються, це вина власників цього бізнесу. Все дуже просто. Цей бізнес провалюється із тріском.


Два місяці тому вони вивели із клубу близько 24 мільйонів фунтів. Зараз у них є старий, гниючий стадіон, який, правду кажучи, другосортний, хоча 15-20 років тому він був найкращим у світі.


У них у руках футбольний клуб, про який вони поняття не мають. За футбольний клуб відповідають банкіри, які не можуть ухвалити футбольних рішень. Вони не призначили спортивного директора.


Ми можемо скільки завгодно дивитися на гравців, але є багато важливих речей, які потрібно виправити насамперед. Глейзер повинні вийти і прийняти це. Зараз саме час. Вони не можуть продовжувати ховатися в Тампі та думати, що їм нічого не повернеться», – заявив колишній захисник «Манчестер Юнайтед» в ефірі Sky Sports.