12 серпня 2022 18:40

"Барсі" запропонували Бельєріна, він обговорює розрив контракту з "Арсеналом". Рішення прийме Хаві

"Барселоні" запропонували підписати правого захисника "Арсеналу" Ектора Бельєріна.


Після реєстрації всіх вже підписаних новачків та закриття угоди щодо захисника «Челсі» Маркоса Алонсо каталонський клуб оцінить ситуацію і зрозуміє, чи дозволяє вона підписати ще когось, щоб задовольнити трансферні запити Хаві.

Як повідомляє Mundo Deportivo, після зриву угоди щодо захисника "Челсі" Сесара Аспілікуета синьо-гранатовим запропонували підписати Бельєріна, який зараз веде переговори про розірвання контракту з "Арсеналом".

Гравець також цікавий "Бетісу", де він провів минулий сезон на правах оренди, але через фінансові труднощі клубу переговори сповільнилися. На даний момент "Бетіс", як і "Барселона", ще не зміг зареєструвати кількох футболістів. Переговори з Бельєріном припинено.


"Барселона" зацікавлена у підписанні контракту з гравцем, який займався в академії клубу з 2003 по 2011 рік. Каталонці не виключають, що підпишуть його, але дали його оточенню зрозуміти, що зараз у пріоритеті клубу мають інші завдання.

Останнє слово у питанні про можливе запрошення Бельєріна буде за Хаві. Тренер хотів би бачити у команді ще одного правого захисника, якщо фінансова ситуація дозволить.