12 серпня 2022 12:58
1

Офіційно: Євген Красніков залишив "Металіст" і став спортивним директором "Дніпра-1"

Євген Красніков оголосив, що залишає посаду віцепрезидента «Металіста» та переходить у «Дніпро-1».


«Шановні вболівальники та друзі! Минуло 17 років з того моменту, як я став спортивним директором «Металіста». З першого дня своєї роботи я відчув вашу неймовірну підтримку, про яку навіть неможливо мріяти.

Ваше ставлення надихало мене на великі звершення. Ви були головним стимулом. 24 години на добу я думав лише про «Металіст». Я працював днями, місяцями, роками і ніколи не втомлювався, а навпаки отримував неймовірне задоволення і завжди дякував Богові, що він дав мені шанс працювати у рідному місті та рідному клубі.

Хочу подякувати всім, з ким працював. Олександра Владиленовича Ярославського, Мирона Богдановича Маркевича, весь тренерський та адміністративний штаб та, звичайно, всіх працівників клубу.

Життя диктує свої умови, і сьогодні я прийняв пропозицію «Дніпра-1». Мені непросто далося це рішення, але зваживши всі за і проти, порадившись із президентом клубу, я зрозумів, що це єдиний шанс зберегти «Металіст».

Відсьогодні я спортивний директор «Дніпра-1».

«Металісту» хочу побажати великих успіхів та гучних перемог. Цей клуб назавжди залишиться у моєму серці», — приводить слова Краснікова офіційний сайт харківського клубу.


Фото - ФК "Металiст"

Циркач той ще( Тепер лишилося Ярика в Дніпро 1 перетгнути!