8 серпня 2022 18:39
1

"Два футболісти виглядають цікавими для "Динамо". Журналіст розповів, які гравці з Прем'єр-ліги могли б посилити киян

Журналіст Віктор Вацко в ефірі свого шоу "Вацко on air" поділився своєю думкою про те, які футболісти з УПЛ могли б посилити "Динамо".


- "Динамо" потрібний новий вінгер. Якщо проаналізувати опції на українському трансферному ринку, то двоє футболістів виглядають цікавими для киян. Один з них - Максим Третьяков з "Олександрії", який має набір необхідних якостей, щоб мати можливість проявити себе на вищому рівні.

У Третьякова є швидкість, різкість, координація, хороша техніка, непогана робота в обмеженому просторі. Питання лише в тому, чи він готовий ментально до такого виклику.

Другий футболіст - це Юрій Климчук з "Руху". Він, до речі, киянин. Клімчук дуже подобався минулого сезону. Це футболіст із чудовим набором якостей для сучасного вінгера. Має хорошу швидкість, дриблінг, удар з обох ніг, витривалість, здатність виконувати великий обсяг роботи на полі. Мені було цікаво і я дізнався, що, згідно з тестуванням, Климчук дуже швидко відновлюється у процесі матчу. Дуже атлетичний, добре збитий, сильний ментально та з хорошими лідерськими якостями.

Рух використовує його навіть на позиції центрального нападника. Хоча мені здається, що Бесєдін і Ванат будуть сильнішими на цій позиції.

Наскільки я чув, зовсім недавно інтерес до Климчука виявляла "Легія", але тут є питання щодо одіозного власника "Руху" Григорія Козловського. Він нещодавно підписав новий контракт із Клімчуком, тож "Динамо" десь проспало шанс. Тепер найбільша інтрига: яку суму захоче отримати за футболіста Козловського?


Фото - Footboom

Третьяков- мимо кассы, это не футболист уровня Динамо