8 серпня 2022 14:12

Ікарді заявив, що не вірить у зраду своєї дружини Ванди Нари

Форвард "ПСЖ" Мауро Ікарді прокоментував інформацію про те, що його дружина Ванда Нара зрадила його з іншим футболістом.

"Я не знаю, кого мені більше шкода: тих, хто вигадує різні речі в моєму житті чи тих, хто в них вірить», — написав аргентинець у сторож Інстаграму і позначив Нару у записі.

Раніше в ЗМІ був опублікований аудіозапис, згідно з яким Ванда нібито сказала своїй працівниці, що збирається розлучитися, бо "більше не може це терпіти".


Пізніше журналіст Лукас Бертеро заявив, що Нара знайшла собі коханця, який також є футболістом.


“Ванда знайшла собі плече для втіхи. Це сталося не сьогодні, це відбувається вже кілька місяців під час поїздок до Аргентини для відкриття магазинів чи просування бренду косметики.


Він також може поїхати до Європи, бо це футболіст. Він грав у кількох аргентинських клубах. Для Ванди він став начебто втіхою, як було з Мауро, коли в неї були проблеми з Максі Лопесом. Він не має нічого спільного з Ікарді. Він дуже сильний", – сказав Бертеро.


До цього Ванда Нара збиралася розлучитися через те, що чоловік зрадив їй з аргентинською співачкою, моделлю та актрисою Чиною Суарес. У результаті подружжя вирішило не розривати шлюб.