5 серпня 2022 14:54

Модель Playboy зібрала 8 мільйонів доларів на покупку чилійського клубу

Модель Playboy заявила, що зібрала 8 мільйонів доларів на своїй сторінці OnlyFans і хоче витратити гроші на покупку місцевого професійного футбольного клубу у Чилі.


35-річна Даніелла Чавес сподівається придбати футбольний клуб "О'Хіггінс", який грає у вищій лізі Чилі – ця команда базується в рідному місті дівчини - Ранкагуа.

Чавес стверджував, що всього за два тижні вона заробила 8 мільйонів доларів, а загалом потрібно зібрати 20 мільйонів доларів.

"О'Хіггінс" зараз належить чилійському бізнесменові Рікардо Абумохору.

- Я вірю, що з моїм менеджментом ми зможемо досягти більшого успіху, повернувшись до Ранкагуа командою-переможцем, - пообіцяла Чавес в ефірі чилійській радіостанції ADN.

Чавес має 1,7 мільйона підписників у Twitter, а передплата її облікового запису OnlyFans коштує 17 фунтів стерлінгів на місяць.

- Я дізналася, що "О'Хіггінс" виставлений на продаж, і розпочала кампанію зі збору майже 20 мільйонів доларів. Ось чому я створив цей обліковий запис з великою кількістю контенту Playboy, щоб фанати могли допомогти зібрати гроші.

Це не вперше, коли модель виявляє інтерес до футбольного клубу. У 2020 році Чавес інвестувала у чилійський клуб нижчої ліги "Rancagua Sur Sports Club".