5 серпня 2022 00:10

Невілл: "Неприємно спостерігати, як Роналду поводиться в роздягальні"

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії Гарі Невілл заявив, що йому неприємно спостерігати за поведінкою форварда МЮ Кріштіану Роналду у роздягальні команди.

«Досягнення Роналду у футболі перевершили все, про що можна було мріяти. Він увійде в історію як один із найкращих гравців усіх часів і завжди ним буде. Те, що відбувається цього літа в Манчестер Юнайтед, забудеться через 20 років. Але мені, колишньому капітану МЮ, неприємно спостерігати за тим, як зірковий гравець поводиться в роздягальні.

За останні кілька років у нас уже було таке з агентом Погба — не обов'язково з самим Полем, він не завжди був винен, тому я говорю про його агента — він завжди вів ці ігри з клубом. Не можна допустити того, щоб у клубі всім заправляв зірковий гравець. Цього не має відбуватися.


Коли сер Алекс Фергюсон у минулому позбавлявся гравців, він робив це тому, що цих гравців потрібно було позбавлятися. Я знаю, що вболівальники Манчестер Юнайтед хочуть, щоб Роналду залишився. Але якщо він хоче піти, МЮ, на мій погляд, має сприяти цьому», — наводить слова Невіла Sport Bible.